Velkommen

Hej, og velkommen til.

 

Vi er glade for, at du kigger forbi, og håber du finder det du leder efter. Honningbonden & HAU Håndværk er en lille hobby-virksomhed, der oprindeligt startede kun med bier og salg af honning, tilbage i 2015. Men hos bierne sker der ikke så meget om vinteren, så at udvide med HAU håndværk føltes meget naturligt, da der altid har været meget håndværk og håndarbejde i familien.

Vi er bosat i en lille landsby og bor i en villa med en ganske almindelig villahave. Det forhindrer os dog ikke i, at forsøge at leve så økologisk og bæredygtigt som muligt. Vi dyrker så meget vi kan i haven, holder høns og går op i, at passe på naturen.

Det er godt at være kreativ og holde tingene simple. Vi nyder at skabe enkle designs, stilren, nordisk inspireret og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I menuen kan du klikke dig rundt, og udforske vores univers hvor vi godt kan finde på at nørde. I Butikken finder du det vi producerer. Mangler der noget, eller har du en ide, er du meget velkomme til at skrive os en mail; kontakt@honningbonden.dk

 
 

Mange Hilsner

Honningbonden & HAU Håndværk

Brit